Beste (oud)leden,

 
ZVDO’74 bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden. Zaterdag 31 augustus vieren we een groot feest met leden en oud-leden, maar ook hun partners, broertjes, zusjes en ouders zijn van harte welkom. Voor alle eten en drinken is gezorgd. Naast gezellig met elkaar eten, zwemmen en feestvieren, wordt er ook nog een loterij georganiseerd. Daarbij kun je mooie prijzen winnen, zoals een ballonvaart voor 2 personen! Op 31 augustus is iedereen welkom bij Zwembad Aqua Altena vanaf 18:30 uur. Om 19:00 uur zullen voorzitter Lou Goedel en wethouder Shah Sheikkariem (Sportzaken van Gemeente Altena) het feest en de BBQ openen. Om 23:00 uur is het feest afgelopen.

 
Niet-leden onder de 12 jaar en leden kunnen gratis naar binnen. De rest betaalt € 10 entree. Wel staat er een fooienpot voor een vrijwillige bijdrage. Er dient contant en gepast te worden betaald! Pinnen is niet mogelijk. Aanmelden is daarvoor wel noodzakelijk. Ga hiervoor naar https://forms.gle/yb6dZ3cbMLRu5rf37
 
We hopen jullie allemaal te zien op 31 augustus!
 
Groetjes,
 
Jubileumcommissie ZVDO ’74
jubileum@zvdo74.nl