Zwemmen

Ben jij altijd in het zwembad te vinden tijdens de vakanties en heb je je zwemdiploma’s gehaald? Zou je ook zo hard willen zwemmen als Ranomi Kromowidjojo en Femke Heemskerk? Of wil je graag deel uit maken van een hecht team dat ook buiten het zwembad vaak samen te vinden is? Kom dan eens wedstrijdzwemmen bij ZVDO’74!

 

Wij verbeteren je slagen en leren je een perfecte start en keerpunten te maken. Ook kun je meedoen met een heleboel wedstrijden. ZVDO’74 neemt deel aan wedstrijden voor beginners en wedstrijden voor gevorderden in Andel en omstreken. In de wedstrijden kun je laten zien hoe snel je bent. Hierbij is het belangrijk om te weten dat wedstrijdzwemmen niet alleen een individuele sport is maar ook een teamsport. Je bent onderdeel van een team en moedigt elkaar aan om nog sneller te zwemmen!

 

Ook voor oudere zwemmers zijn er genoeg mogelijkheden bij ZVDO’74. Onze groep master zwemmers is erg divers en varieert van 18 tot 60 jaar met beginnende en gevorderde zwemmers. Regelmatig wordt er meegedaan aan de zogenaamde masterwedstrijden in de omgeving.

 

Naast een focus op sportieve prestaties is er bij ZVDO’74 ook ruimte genoeg voor plezier. Jaarlijkse organiseert onze Activiteiten Commissie (AC) tal van leuke uitjes zoals een dagje naar een waterpark, powerkiten op het strand, een gezellig clubkamp en de clubkampioenschappen met gezellige BBQ!

 

Heb je, na dit gelezen te hebben, zin om eens een keertje te komen kijken of mee te trainen meld je dan nu aan bij Daphne Timmermans (zie lidmaatschap) en wellicht tot snel in ons zwembad!