Waterpolo

Ben jij op zoek naar een teamsport waarbij saamhorigheid, verbondenheid, adrenaline en conditie hand in hand gaan? Dan ben je bij de waterpolo afdeling van ZVDO’74 op de goede plek. Van jong tot oud en van beginner tot expert: iedereen is welkom bij ZVDO’74! Onze vereniging heeft in het seizoen 2023-2024 namelijk zeven waterpoloteams in de competitie, en biedt op deze manier een uitdaging voor elke waterpoloër. Welkom bij onze waterpoloafdeling!

 

Heren 1 speelt in de 1e klasse district. Het Heren 2 en Heren 3 team komen in de 3e klasse district uit. Het damesteam speelt ook in de 3e klasse district. Naast de heren en de dames hebben we ook gemengde jeugdteams onder de 11 (E) en 13 (D) en onder de 17 (B).

 

De waterpolo-afdeling van ZVDO’74 staat voor een paar keer per week trainen met je team, emoties bij een zwaarbevochten winst of een frustrerend verlies, en vooral ook de saamhorigheid binnen het team en binnen de club. De thuiswedstrijden spelen we in AquaAltena te Andel, dit is ook ons trainingsbad. Als polo trainingen je wel leuk lijken maar je liever zelf geen wedstrijden doet is dit natuurlijk geen probleem. Je bent nog steeds van harte welkom op onze trainingen.

 

Als je wilt weten of waterpolo wat voor jou is dan kun je vrijblijvend een aantal keer komen meetrainen. Meld je hier wel even voor aan (zie lidmaatschap) zodat we weten dat we je kunnen verwachten.