Beste (oud)leden,

 

ZVDO’74 bestaat dit jaar 50 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom worden er gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd. Zaterdag 1 juni vindt er weer een nieuwe activiteit voor het 50-jarig jubileum van de club plaats. Dan wordt er een zwemmarathon gehouden voor zowel leden als oud-leden van de club! (Oud)leden van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd op zaterdag 1 juni in AquaAltena om 18:00 uur. Na een korte opening worden de deelnemers verdeeld over verschillende teams, waarna de marathon van start gaat. Gedurende de marathon zwem je met je team in duo’s. Je hebt tussendoor dus voldoende tijd om o.a. even lekker een hapje te eten, bij te praten met (oud)clubgenoten of deel te nemen aan een van de andere activiteiten voor jong en oud, zoals racen over de stormbaan! Voor alle eten en drinken wordt gezorgd! Ken je oud-leden die hier interesse in hebben, laat ze het vooral weten door dit bericht te delen!

 

Let op! De marathon wordt in teamverband gezwommen. De teams worden ter plekke gevormd, dus meld je individueel aan!

 

Voor de kinderen onder de 12 jaar is de marathon afgelopen om 20:00 uur. Daarna mogen ze tot 21:00 uur deelnemen aan de andere activiteiten. Dan vindt ook de tussentijdse prijsuitreiking voor de kinderen onder de 12 plaats.

 

Alle activiteiten vinden buiten plaats, dus zorg zelf voor een extra handdoek en/of kleding om tussendoor warm te blijven.

 

Deelname voor leden is gratis. Oud-leden betalen contant en gepast bij aankomst € 5.

 

Het programma voor de avond is als volgt:
18:00 uur – opening en indeling teams
18:30 uur – start van de marathon
20:00 uur – einde marathon kinderen onder 12 jaar
21:00 uur – einde programma kinderen onder 12 jaar
23:30 uur – einde marathon (oud)leden boven 12 jaar

 

Wil je meedoen? Klik dan op onderstaande link en volg de instructies. Aanmelden kan tot 15 mei. Wil je meerdere deelnemers inschrijven, vul dan meerdere formulieren in. Bij vragen, kun je een mail sturen naar jubileum@zvdo74.nl.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduOpSyizut9aJTs-Qamio2pn_Q_jb38SXO2nsupRLOKId6bg/viewform?usp=sf_link