ZVDO ’74 is op zoek naar een waterpolotrainer met kennis en ervaring.

 

ZVDO is vast van plan om sterker uit de coronaperiode te komen en wil een kwaliteitsimpuls geven aan de trainingen en coaching van de teams.

 

De groeiende, enthousiaste en gezellige vereniging heeft 5 waterpoloteams (Jeugd E en C, 2 herenteams en een damesteam). De teams worden getraind door een enthousiast team van interne trainers en coaches. ZVDO investeert in opleiding en training van deze trainers en wil het team versterken met een externe trainer/coach die kennis en ervaring met het spel, training en coaching meebrengt.

 

We geloven dat door een kwaliteitsimpuls te geven aan het kader, dit leidt tot verdere groei en bloei van de vereniging en ook zichtbaar zal worden in de sportieve resultaten.

 

Alle teams trainen op vrijdagavond. Daarnaast is er een zwemtraining op dinsdag en een waterpolotraining op woensdagavond.

 

De trainer die wij zoeken is er op de vrijdagavond (3 trainingsuren). Hij coacht de trainers van de jeugd en damesteams en geeft zelf training aan Heren 1. Bij voorkeur is de trainer ook coach voor Heren 1 en verzorgt hij ook op de woensdagavond (1 uur) de training.

 

Wij bieden:
• Een goede sfeer en samenwerking.
• Bereidheid te leren en te ontwikkelen (spelers en trainers).
• Een passende vergoeding.

 

Wij hechten meer waarde aan kwaliteit van de trainer dan aan ervaring.

 

Trainingen en thuiswedstijden zijn in ons prachtige zwembad in Andel (tussen Gorinchem en Waalwijk). Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag.

 

Ben jij de geschikte kandidaat of wil je graag meer info? Neem dan contact op met de secretaris van het bestuur via e-mail secretariaat@zvdo74.nl.