Beste leden,

 

Veldsink – Crielaard Nieuwendijk sponsort de ZVDO en wil graag iets extra’s doen dat goed is voor de héle club. Om dit mogelijk te maken is een speciale actie van start gegaan. Iedereen die zwemt bij de ZVDO kan meedoen. Doe jij ook mee? De sponsor zegt het volgende (zie ook de bijlage).

 

Hoe?

 

Kom langs bij Veldsink – Crielaard om een bankrekening te openen, hypotheek af te sluiten of een verzekeringscheck te laten doen. Bij ieder product geeft Veldsink – Crielaard een leuk bedrag aan je club. Maar zelf krijg je er ook wat voor. Denk aan geld, korting en natuurlijk een goed financieel advies!

 

Wat?

 

In dit overzicht staat wat je kunt doen, wat je daarvoor krijgt en wat je verdient voor de ZVDO:

Wat je kunt doen Jij krijgt ZVDO krijgt
Openen van een RegioBank betaal- en spaarrekening* € 20,- op je nieuwe rekening € 20,- voor de clubkas
Sluiten van een hypotheek* € 100,- korting € 100,- voor de clubkas
Polis check en afname van minimaal 3 verzekeringen* Persoonlijk, passend advies en een geoptimaliseerd verzekeringspakket en € 20,- € 20,- voor de clubkas

* Vraag je adviseur naar de voorwaarden.

 

Waarom?

 

Veldsink – Crielaard is nauw betrokken bij de ZVDO, niet alleen vanwege het sponsoren van het clubblad, maar ook omdat wij sporten en het behoud van de lokale zwemclub voor onze gemeenschap belangrijk vinden. Onze adviseurs maken er zelf ook deel van uit en weten dus als geen ander wat er speelt in de regio. Deze betrokkenheid vertaalt zich in een persoonlijke benadering naar jou met een gedegen financieel advies toegespitst op jouw situatie.

 

Waar?

 

Je bent welkom bij Veldsink – Crielaard aan de Prinses Julianaweg 10 in Nieuwendijk. Loop gewoon even bij ons binnen of maak meteen een afspraak via 0183 – 405 405 of nieuwendijk@velsink.nl .

 

Zien we je binnenkort? Onze deur staat voor je open!

 

www.veldsink.nl/vestigingen/veldsink-crielaard/